Dr. Öğr. Üyesi Leyla Kanık’ın Biri Ulusal (TR Dizin) Diğeri Uluslararası Olmak Üzere 2 Makale Çalışması ve 1 Uluslararası Kitap Bölümü Yayımlanmıştır

Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Leyla Kanık’ın aşağıda bibliyografik bilgileri yer alan, biri ulusal (TR Dizin) diğeri uluslararası olmak üzere 2 makale çalışması ve 1 uluslararası kitap bölümü yayımlanmıştır:

Kütüphanelerde Teknostresin Nedenleri, Etkileri ve Çözüm Önerileri. (2023). Külliye Dergisi. Özel sayı, 499-526.

Mobbing (İşyerinde Yıldırma/Taciz) Olgusu: Kütüphaneler Açısından Bir İnceleme/The Phenomenon of Mobbing (Workplace Hazing/Harassment): A Review from the Perspective of Libraries. (2023). International Academic Accumulation/ Uluslararası Akademik Birikim Dergisi. 6, (5), 548-569.

Üniversite Kütüphanesi Örgütlenmesi (İdari Yapılanma). (2023). Türkiye'de Üniversite Kütüphaneleri: Mevcut Durum, Sorunlar ve Çözüm Önerileri. (ss. 15-42) içinde. Editörler C.Polat ve K. Binici. İstanbul: Hiper yayın.

Görüntülenme: 179 Yayınlanma Tarihi: 17 Kasım 2023